ADIYAMAN / MERKEZ - Şehit Cem Özgül Ortaokulu

May

Okulumuz idarecileri ve öğretmenlerimizin  katkısıyla,  okulumuzda depremde hayatını kaybeden öğretmenlerimiz adına Nijer'de su kuyusu açtırıldı. Depremde vefat eden Yusuf SEVER, İsak DOĞAN, Mustafa FIRAT, Türkan BOZKURTve trafik kazasında hayatını kaybeden Adile ÇELİK öğretmenlerimize Allah tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanları Cennet olsun.

May

Okulumuz idarecilri, öğretmenleri ve hayırseverlerin desteğiyle,  sene başında okulumuzda depremden etkilenen ve depremde yakınını kaybeden yaklaşık 150 öğrencimize kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı.

Okulumuza ismi verilen Şehit Cem ÖZGÜL'ün ailesini 18 Aralık 2023'te

şehadetinin yıl dönümü vesilesiyle ziyaret edip hatırladığımızı göstermek anmak için taziyelerimizi bildirdik.

Bizi en güzel şekilde karşılayan Şehidimizin babasına, annesine ve yakınlarına şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu sıcak ortamın oluşmasını sağlayan Müdürümüz Hamza  UYAR ve öğretmen Yusuf Bilal ÖZSAYIN'a ayrıca teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitler Haftası kapsamında Fen Bilimleri Öğretmeni Zeynal ŞAHİN ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni M.Nebi KARAKUŞ tarafından Şehitlerimize vefa borcu olarak Adıyaman şehitliği  ziyaret edildi.